STRABAG Hrvatska

STRABAG - središnja operativna marka tvrtke STRABAG SE - djeluje u svim područjima građevinske industrije te kao veliko i značajno europsko građevinsko poduzeće posluje diljem svijeta. Kao jedan od vodećih ponuđača građevinskih usluga na prostorima srednje i srednjoistočne Europe koncern zapošljava više od 73.600 djelatnika na više od 500 lokacija te odrađuje poslove vrijedne gotovo 16,1 milijardi EUR.
Poduzetnička se misao orijentira prema potrebama nacionalnih i međunarodnih tržišta. Područje djelatnosti tvrtke STRABAG je tako raznovrsno kao i zahtjevi s kojima se susrećemo. Spektar djelatnosti prostire se od pojedinačnih usluga i radova po mjeri pa sve do ukupnih rješenja iz jedne ruke - od malih poslova do spektakularnih velikih projekata.

Visoka stručna kompetencija, znanje i iskustvo okrenuto budućnosti i izvrsna interna infrastruktura omogućuju nam da ispunimo i one najzahtjevnije želje naših kupaca - sigurno, ekonomično, brzo i fleksibilno.

STRABAGOVIM timskim konceptom nudimo našim nalogodavcima čitav spektar usluga koji se bazira na različitim polazištima i obuhvaća sve relevantne građevinske postavke - od projektiranja, preko planiranja i izvedbe, pa sve do besprijekornog stavljanja u pogon.Na web stranici objavljen na 19.05.2016 - Posljednji objavljeni na 28.09.2022 14:14:31